Lördag igen

Veckorna går sjukt fort och det är fullt upp men jag gillar det. Rutiner är bra. Det är skola och musik som gäller för tillfället. Svenskakursen är avklarad och nu har jag bara två terminer kvar att klara av, skönt men ändå läskigt att man snart är klar. Det har gått så fort! Ikväll blir det mello igen med älskling. Håller på och förbereder pizza och så blir det en lugn kväll. Skönt, känner mig lite krasslig nämligen. Gud vad jag tycker om min lille älskling, helt sjukt <3

Mello fortsättning

Efter att ha plågats genom typ alla låtar så kom Loreen som var klar favorit här. Jag gissade på henne och Dead by april eftersom alla fjortisar säkert röstade på dem ;) Jag tycker låten var helt okej men det som är synd är att alla deras låtar låter likadant, samma ackord, samma trumkomp? Jaja, Loreen var överlägsen iaf :) Kanske skulle satsa pengar asså eftersom jag jämt gissar rätt? ;) hehe.

Mello

Ikväll drar mello igång. Laddar upp med middag, chips, cola och tända ljus, och älsklingen så klart. Vi får väl se vad han tycker om han överlever och kommer fortsätta kolla med mig :P :P Återkommer med vilka låtar jag hejar på. Jag vill inte tjuvlyssna på internet nämligen.

RSS 2.0