Lista

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? -Vill vara i ett förhållande och det är jag med världens bästa :)

Vad gjorde du idag för ett år sedan? - Tror jag precis hade haft VFU och var inne på min skrivvecka.

Vilken vän vet mest om dig? - Det är så jävla svårt att svara på för Alexandra vet jävligt mycket om mig men vi ses ju inte så ofta nu för tiden.

Vad tittar du på först hos killar? - Skorna :p Ögonen :)

Vad är dina planer för sommaren? - Flytta med älsklingen till vår trea, förhoppningsvis jobba och göra massa roliga saker som hör sommaren till :)

Hur ser du på det andra könet? - Konstig fråga tycker jag men jag måste säga att jag tycker det är mycket lättare att umgås med killar än med tjejer eftersom de över lag är mindre komplicerade.


Vad är det mest avtändande ett kille kan göra? - Prata om sitt ex på fel sätt vid fel tillfälle tror jag, eller typ spy på mig vore ju inte så sexigt.

Har du rökt på /tagit droger? - Provat cigg.

Är du en festprisse eller filmtittare? - Lite av varje men när det väl gäller så är jag party ;)

Om festprisse, hur ofta festar du? - Skiljer sig från flera gånger i veckan till några gånger i månaden.

Vem ringde dig senast? - Pappa

Hur många har du haft sex med? - Sluta va så nyfikna nu :D

Har du någon kontakt med din senaste sexpartner? - Ja det är min pojkvän ;)

Tisdag

Allt rullar på som det ska. Men jag är riktigt jävla skoltrött och måste försöka få tillbaks motivationen att orka gå till skolan även när det inte är obligatoriskt. Matte är inte min grej, men nu när mer än halva kursen gjord, jag kan om jag vill! Idag har vi repat med bandet och det var ett tag sedan eftersom killarna har varit på VFU på olika håll. Var väldigt kul och nu har vi ganska mycket eget material (inte mitt :P) som kommer att bli grymt. Dagarna går rätt fort och det är mycket som ska göras. Men jag har det bra och myser mest med min Mattias när han inte har VFU och jag inte är i skolan. På Lördag är det Vårfest med Läsk och det hoppas jag blir redigt kul, wiii!

RSS 2.0