Tisdag

Dagarna är rätt så sega och det känns att det är höst, det känns även att livet är tråkigare på veckorna som singel. Man har ju ingen att dela vardagen med. Men just nu känns inget rätt ändå. Jag försöker se fördelarna och jag må säga att jag är riktigt stolt över mig själv. Jag som knappt kunde sova en natt ensam innan är ju ensam jämt nu. Visst har jag väldigt mycket folk kring mig och så men det går ändå väldigt bra. Jag tror jag vill hitta kärlek mer än vad som känns rätt. Tror jag behöver vara ensam ett tag och känna efter, känner mig lite förvirrad just nu, många människor och tankar som snurrar i skallen.
-
Jag tänker att om man verkligen vill vara med någon så vet man det till 100% och tvekar inte en sekund. Jag väntar tills den känslan finns :) Så länge överlever jag med mig själv och mina fantastiska vänner!
-
Nu har vi äntligen hittat ett datum för kryssning, ska bara hoppas på att de låter oss åka med eftersom vi inte fyllt 21, annars får vi ta det samma vecka fast inte på helgen ;) men antingen 9-11 eller 11-13 november är det tänkt. Ska försöka boka imorgon. Känns kul att ha något att se fram emot :)
-
Till helgen är det även Maggio, jag ska inte klaga. Livet kunde varit sämre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0