På en sekund

Att livet kan ha sådana vändningar. Det gäller att ta vara på allt man har, varje dag, hela tiden. Lev som om varje stund vore den sista. Ta vara på de du älskar, visa dem hur mycket du älskar dem. Tänk på allt det vackra i livet, istället för att deppa ihop för småsaker.
-
Jag tror att det  är viktigt att få perspektiv på sitt liv ibland. Ibland ser man inte sig själv utan man ser bara alla andra. Jag känner att jag har gjort ett välförtjänt stopp. Jag tittar och tänker tillbaks på den jag var när jag kände mig så jävla oövervinnerlig. Jag är påväg tillbaka. Det är då jag trivs som bäst :)
Så för att kickstarta igång detta så är mitt mål att bli klar med arbetet typ innan onsdag :) Imorgon går jag raka spåret till bibblan :)

4 månader <3

28 januari - 28 maj :)

Vips!

"Så vips är vi inne i Januari och då kanske du börjar känna något mera :)"
Du hade helt rätt, som vanligt. Du känner mig, den enda som gör det på riktigt :)

Mamma,

min mamma har ALLTID ställt upp för mig, vad det än handlar om så stöttar hon och finns där. Vet seriöst inte hur jag skulle klara mig utan henne. Så jävla glad att hon finns, även om jag bara har en förälder som finns där så finns hon fan där 200 % så jag kunde egentligen inte haft det bättre. Nu ska vi se på film så jag kan tänka på annat. <3
-

Jag klarar mig.

Jag är stark, jag ska visa dig.... <3

Snälla, bli min igen...

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig 

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va 

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort 
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem 
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt


ändrade planer

Inte blev det mycket plugg idag inte.....istället har jag varit hemma o hämtat grejer, hämtat ut mina glasögon :) och nu tvättar jag och ska strax ut på en prommis med Emelie o Caro, sedan blir det la bara chill. Ska nog städa lite med :)

Plugga!

Idag ska jag försöka läsa såmycket litteratur som möjligt och kanske hitta lite artiklar, heja mig!

Men när du var med mig

musiken slutade aldrig.

Man väljer inte

Man väljer inte sitt öde. Och man väljer lika litet sin hustru eller sin älskarinna eller sina barn. Man får dem, och man har dem, och det händer att man mister dem. Men man väljer dem inte.
-
Vad tror ni?
-
Jag tror inte man väljer sina öden men däremot väljer man vem man älskar.

9 år sedan!


Saade!

Ikväll hejar vi på Eric Saade, jag tror att han kan komma topp 5... vågar inte riktigt tro att han vinner :p Men folk röstar nog på en söt ung kille... ;)

Dålig uppdatering

Orkar inte blogga så ofta längre men det där brukar ju alltid gå i perioder :p Men jag har ju tiden nu iallafall... Ganska lugnt på skolfronten fast ändå inte. Är ett forskningsarbete som skall skrivas som jag måste formulera en fråga till. Men det löser sig :)
-
Jag kom även in på sommarkursen så jag har något att göra i sommar + att jag får pengar, gött det =)
-
Ikväll blir det eurovision! Heja Saade!

Optikern

Var hos optikern idag och kom fram till att jag hade sämre syn på högerögat, brytningsfel och en skelning tydligen. Knepigt. Men nu har jag valt ut två bågar, de nedan som jag väntar på så slipper jag väl denna jäkla huvudvärk sen :)

Glasögon


Seg

Stannade hemma idag, hade ont i magen inatt och imorse, börjar släppa lite nu. Har ju funkat väldigt bra det sista så jag ska inte klaga, utan acceptera. Är dock en viktig vecka i skolan nu så imorgon måste jag gå! Och ikväll är sista ensemblen men den ska jag nog komma iväg på :)
-
Tråkigt att vara hemma när man inte är helt som man ska. Kul en stund men sen är det inte så jäkla rockigt längre.. kanske skulle städa lite. =)
-
Jag har världens bästa, bara så ni vet :) <3

RSS 2.0