Söndagstankar

Nu är jag mitt inne i en VFU-period och dessa perioder är otroligt roliga och lärorika men ack så trött man blir. När man är student har man det väldigt slappt vissa perioder. Man är verkligen inte van att behöva gå upp varje dag, inte heller att gå långa dagar, att behöva planera osv.

Jag älskar att vara ute och jobba med barn men som sagt så är man ju bortskämd så man längtar ju lite till sitt vanliga studentliv igen. Men det är två veckor kvar och sedan kör vi gärnet. Varit nykter en månad nu och magen är mycket bättre, att det är det som ska ställa till det....

Men livet är jäkligt bra, det är vår på ingång och jag är kär. Lycklig. Glad. Nöjd.

You

I've been afraid of changing cause I built my life aroud you. 


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Torsdag

Skippade skolan idag då magen inte riktigt gjort som jag vill, så nu känns det inte alls bra men jag ska sluta älta allt, eller borde iallafall. Tänkte att jag skulle försöka planera lite mer på temaarbetet men jag har verkligen ingen lust alls. Livet är hur bra som helst men ändå har jag liksom tappat lusten på något vis. Antar att det är så för många nu när det är såhär mellan vinter och vår. Men jag ska hänga i! :) Positivt tänkande var det! :P Efterplugg o lite plock hemma ska jag nog vara med Johnny iaf :) På lördag ska Alex och jag till Mallan i gbg, ska nog även träffa lillebror, blir nog bra :) Sedan drar VFU:n igång på måndag! PUSS.1,5 år sedan.

Temaarbete

Sitter och försöker få ihop lite idéer till praktiken. Ska ut fyra veckor nu och då ska jag hålla i ett tema under dessa veckor. Jag ska ha religion, om Jesu liv. Det blir en utmaning eftersom jag inte känner att jag kan så himla mycket. Kommer jag att besvara alla barnens frågor? Jag försöker nu iallafall göra ett grundupplägg som är samma till alla lektioner så får jag se vad jag åstadkommer. Det som känns viktigast för mig är att det blir ganska simpelt men på ett bra sätt så att alla elever kan delta. Jag vill även använda mig av så mycket olika metoder som möjligt och försöka variera mig och använda olika uttryck. Ska ringa min handledare imorgon så får vi se :)

Min

Världens finaste :)

Take it easy


The Ark!

Helt sjukt vad bra det var igår, jag hade förväntat mig mycket men absolut inte så som det var. Helt magiskt. Jag stod och väntade på min favvis hela tiden och var lite orolig att den inte skulle komma men såklart spar man det bästa till sist. Helt sjukt när alla sjöng med, menar såklart calleth you, cometh I. Hela konserten var så genomtänkt och proffsig, i världsklass skulle jag vilja säga. Och vilken röst Ola har, helt stört vilket register. Gårkvällen var något av det grymaste jag sett iallafall, o så klart där med den bästa. <3 Bättre kväll kan man nog inte ha :)
-
Idag har jag typ sovit hela dagen, kom upp ur sängen vid två, sen till bunkern o käka och så fastade vi framför nån film som jag sov mig igenom tills kl fem. Nu slappar jag bara hemma och försöker hitta motivation till att sätta ihop lektioner om jesu liv. Kan ju inte säga att jag är så taggad. Jag vill bara vara färdig lärare nu så jag kan göra på mitt sätt utan att ha någon som granskar en.
-
Nu är det snart solsidan och samtidigt ska jag tvätta och städa och sedan Big Brother. Soft kväll. Tjoho.

Träning

Nu har vi fått tummen ur rava på riktigt och faktiskt lagt upp ett schema med personlig tränare. Känns riktigt bra :) Så nu har vi ett program som vi skall köra i sex veckor och sedan ska vi få ett nytt. Bra för min mage känner jag, har börjat käka bättre mat också, ganska mycket lchf. Nu ska vi få ordning på detta ;) Får se hur länge det håller i sig denna gång :P Mohaha....

Vikariebanken

Idag ringde dem från vikariebanken och sa att de hade pratat med mina referenser och att jag verkade lämplig, wiihoo! Så den 14 mars ska jag på informationsmöte :) Kul!!!
-
Nu ska jag stääääääda o ta mig en dusch!

RSS 2.0