I Oslo


Saris


Dag 10

Nu är jag hemma från Ed, har faktiskt käkat mat och cheeseballz, framsteg!! :) Mamma och jag var nere och badade förut, gött. Nu har jag precis skickat in mitt PM och sitter o chattar lite. Ska nog ta mig ett bad o bara chilla, just nu känns allt helt okej, men det går ju upp och ned :) Mamma hjälper mig jävligt mycket för hon står ut med allt mitt tjat om hur allt känns. Tur att jag har henne :) <3

Delete

Önskar jag kunde radera allt de senaste 6 månaderna, fan så gött det hade varit.

29 juli 2011

Idag har varit en av de jobbiga dagarna, hoppas på att imorgon är en bättre :) Idag har jag mest grävt ned mig i soffan men mamma fick iallafall med mig ut och käka lite. Jag ser människor omkring mig som verkar så glada i livet och det spritter i dem. Jag önskar jag var en av dem. Jag känner att jag har så mycket att leva för men ändå känns det som en stor klump som tynger ned hela mig. En dag i taget. Nu ikväll har vi iallafall kollar på film, minns inte vad den hette men iallafall en lättsam komedi. Imorgon ska jag åka till Ed och min bästa Alexandra och stannar tills söndag. Det ska bli grymt och det kan ingen ta ifrån mig, jag ska inte behöva kämpa för att orka träffa min bästa vän. Jag borde flyyyga fram, men det kommer jag göra imorgon, hoppas vi :) Nu ska jag sluta tjata och göra det som får mig att leva just nu, One tree hill. Tack ni som orkade höra mitt gnäll, mitt riktiga jag vill sakta men säkert återkomma. Säger till när det är...;P

Lista

Snodde denna av Malin för att ha lite tidfördriv :p

Vilken svordom använder du mest? Jävla fan tror jag och tyvärr när jag blir arg f***a.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Med mitt glidarliv kan jag söva hur länge jag vill ;)
Var köper du dina matvaror ifrån?
Konsum Ica och en gång i månaden brukar jag storhandla på willys :)
Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
Båda kan vara mysigt men jag tror jag föredrar vän.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Tandblekning ;) 
Har någon någonsin kallat dig lat? Säkerligen.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nope har aldrig gjort men har mycket problem till och från.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Lyssnar inte på musik när jag är ledsen så inget just nu.
Vilken är världens bästa artist/band just nu?
Maggio må jag säga och såklart 30 seconds.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Jopp och det kan jag ju inte avslöja.
När var senast någon stötte på dig?
Igår. INTE REDO :p
Vad åt du till middag senast? Var ute och käkade hamburgare med mamma.
Använder du huvtröjor?
No way.
Kan du vissla? Ja men det är svårt, när jag var liten kunde jag bara vissla inåt och blev retad för det så jag minns att jag övade och övade tills jag kunde utåt, nu kan jag bara kasst utåt.
Vem var den senaste som ringde dig? Lillebror.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Det är jag övertygad om att folk gör.
Vilket riktnummer befinner du dig i?
0521
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Överby, lagom :)
Hur många syskon har du?
1 storebror 1 lillebror
Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej det kan jag absolut inte påstå att jag är. Men är jag intresserad av någon kan jag bli lite fjantig men vem blir inte det? ;)
Vilken film kan du alla replikerna till?
a cinderella story, pinsamt men sant. One tree hill!
Äger du några band t-shirts?
En beatles tröja annars är det nog dåligt med det.
När flög du senast?
2009.
Läser du för skojs skull? Ytterst sällan.
Diskar du din egen disk?
Ja, iallafall när jag är hemma hos mig..
Gråter du ofta?
För något år sedan skulle svaret varit ja, alltid varit en lipsill. Men vad är ofta? Gråter nog någon gång i månaden om man bortser från när man blivit dumpad? :P
När grät du sist?
Idag.
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ja, det är alltid trevligt med nya kunskaper, just nu försöker jag lära mig om mig själv.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Spelar mig ingen roll, varför killen? Tjejen är väl lika delaktig? Men jag antar att det är "romantiskt"
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Psykologi, Ensemble.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Tycker det är viktigt att man är rak och ärlig och vågar stå för vad man tycker.
Gillar du din boendesituation? Just nu känns det jobbigt att bo ensam men det blir nog bättre. Det är bra för mig att träna på mitt eget sällskap. Jag ger inte upp :)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Oj, skulle säga 10 men 8 får väl duga då.
Vilken är din favoritfrukt? Ananas!
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nähäru.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
21 i december.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Skulle nog säga att det är motsatta, har ofta nära vänner av motsatta könet iallafall senaste år, ibland kan jag tycka tjejer är lite väl tjafsiga eftersom jag själv varit en sådan tjej undviker jag att umgås med sådana.
Gillar du senap?
I mat, inte att äta som den är.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Jag försöker tänka att jag är stark även om allt känns åt helvete så tänker jag tillbaks på gånger då allt vart jobbigt och tänkt att jag ändå tagit mig hit idag, då borde jag klara detta också. Men det skiftar ju såklart, ibland vill jag ge upp men jag tillåter det inte.
Tycker du om att krama folk? Ja?
Äger du en digitalkamera? Nope.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Jag tycker att man håller vad man utlovat.
Tycker du att du är attraktiv?
Beror på sinnestillstånd, har jag nya snygga kläder och gjort mig iordning kan jag tycka att jag duger alldeles utmärkt medan andra stunder kan det kännas värre. Men jag vet att jag duger som jag är.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Simon.

Fan

Önskar någon kunde berätta för mig hur jag ska kunna fungera som vanligt igen, vissa stunder känns allt helt okej medan andra vet jag inte vart jag ska ta vägen. Hur kan det göra så jävla ont? Jag vill ju inte känna såhär, jag vill bara lägga allt bakom mig och hitta en balans. Alla säger att det är tid som krävs, men jag orkar inte höra "tid". Hur ska man ens orka gå upp på mornarna när det första och enda jag tänker på är dig? Jag vill ju inte ens att det ska vara du och jag, för jag har fattat, att det är mycket mer som krävs än bara kärlek. Men ändå så mår jag såhär. Det som är värst är att jag ändå känner såhär, fast jag inte vill. Jag kan inte förtränga. Jag vill vara med dig samtdigt som jag inte vill. Jag vill bara få bort all smärta. Det gör ont i hela kroppen, jag vill att det ska göra lika ont på dig, så ont som det gör på mig. Jag vill att du ska förstå att det inte är okej, att kärlek inte är en lek. Hur ska jag någonsin känna något igen när jag känner mig bränd, blottad. Jag vet att det vi hade var sant, det var fint men nu är det över och det känns som om hela min kropp brinner och att du ser på. Jag vet ändå inte om jag hade velat vara utan det, det var så nytt för mig, jag undrar om det kan kännas så igen. Hur kan något vara så bra men samtidigt krocka? Jag önskar bara vi kunde ta bort allting, och gå tillbaks som det var innan. Du var min bästa vän, jag delade allt med dig, du var den som jag kunde prata med som lyssnade och förstod. Vi hängde jämt, det var du och jag. Varför förstörde vi det? Från början var jag så rädd att förstöra den vänskapen vi hade. Nu är allt förstört, nu har jag varken dig som vän eller pojkvän. Jag önskar bara att något kunde göra att all denna jävla smärta försvann. Kan inte minnas att något har gjort så här ont psykiskt innan. Jag försöker sysselsätta mig, göra roliga saker men jag kan inte. Jag kan inte uppskatta något just nu. Jag mår illa, jag mår illa inombords och jag mår bokstavligt illa. Frågan är om det hade varit lättare om du var en idiot. Då hade jag kanske kunnat ta det lättare, varit arg. Men du är du och kommer alltid vara så snäll och godhjärtad. Det enda jag tvivlar på är att du är så rädd, du är rädd när det blir seriöst, nytt. För mig handlar kärlek om att älska varandra även när saker är jobbiga och speciellt när man kanske gör dumma saker för det är då man behöver kärleken som mest. När man tvivlar på sig själv eller säger saker man inte menar. Du sa till mig att jag var den enda, du sa att du ville att det skulle vara föralltid. Vi hade pratat om framtiden, barn, jobb, hus. Vi ville samma saker. Du visade hela världen hur mycket du älskade mig. Du visade mig och du visade mina vänner. Över en natt så försvann allt, kärleken försvann och du försvann och kvar är jag. Hur kan det kännas så orättvist?

långklänning


Bra dag!

Idag har varit en riktigt bra dag :) Har shoppat på Nordby, lekt camping med Henriette och badat i poolen med 30 grader =) Gött! Ser hela tiden på nyheterna om Oslo, imorgon åker vi dit. Ska till domkyrkan och tända ljus. :) Ikväll blir det slapp och film tror jag =)

Vad hände?

Jag tror aldrig att jag har känt mig så lurad och sviken i hela mitt liv, hur kan man från en dag till en annan ändra känslor och uppfattning helt? Om detta är på riktigt så förstår jag inte vem du är eller hur du kan göra så mot mig. Jag trodde jag visste vem du var.

Stark

I hela mitt liv har jag fått höra att jag är så stark. Var är den styrkan när man känner att man behöver den?

Bakelse


Sommar

Nu har det hänt endel det senaste =) Vi var varit på P&L som var helt grymt bra. Jag hade aldrig varit på festival innan, det var helt underbart. Sjukt mycket bra band och massa roliga fester och människor. Mina favorit-topp-3-band var 30 seconds to mars, The Strokes och Veronica Maggio :) Men det var många många fler som var värda att se, bl.a. Håkan Hellström, The Ark och The Sounds. Så den veckan kommer jag leva på länge. Då hade vi även 30 grader och sol, det fina vädret verkar ha gömt sig nu.
-
Nu har jag iallafall kommit bättre iordning i lägenheten och fått flyttat allt :) Bara städningen i gamla kvar. Annars slappar JP och jag i Karlstad, har det jättebra, badar, käkar gott, myser, kollar bra filmer, går promenader. Fin sommar, känner mig så himla lycklig med honom också, världens bästa :)
-
Planer framöver är Harry Potter till veckan ;) Bengtsfors till helgen som kommer :) Sedan har jag även inflyttningsfest på G. Sedan börjar Johnny jobba och då drar jag till Oslo först och sedan kusten och lite sånt. Andra planer att klämma in är bl.a. Liseberg och eventuellt kryssning för att bunkra upp med sprit inför nollningen :)
-
PUSS PÅ ER :)

RSS 2.0