Drömmar

Under olika perioder i mitt liv så har mardrömmar kommit och gått, jag har aldrig kunnat sätta ord på vad det är men något som gör att jag inte alls känner mig trygg och vill somna. Istället gör jag allt för att vara vaken och slippa dessa drömmar men tillslut somnar man ändå av ren utmattning.
-
Senaste veckorna har jag börjat drömma skumma drömmar igen, men jag skulle inte kalla dessa drömmar för mardrömmar. Istället drömmer jag att jag gör saker som jag verkligen inte vill göra, sådant som inte alls passar in i hur jag tänker eller tycker. Jag är riktigt hemska och sårande saker och mår riktigt dåligt när jag vaknar, det tar ofta en stund innan jag faktiskt förstår att det är en dröm, pust. Antar att det är hjärnan som leker med alla tankar och funderingar. Som tur är är det ju bara drömmar, men det är jobbigt när man älskar att sova men vill slippa känna ångesten när man vaknar.

Kommentarer
Postat av: Alice

Usch, hemskt när man drömmer så. Hoppas dina drömmar går åt roligare håll snart. Jag tror, personligen, att drömmar tar upp det vi inte bearbetar som vakna. Men det är ändå inte roligt med hemska drömmar. Jag minns ytterst sällan vad jag drömmer och jag hade velat minnas mer..Ha det fint!

2011-01-15 @ 17:06:27
URL: http://lehrrap.cherryblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0