1 månad <3

Ikväll blir det bio! :) PUSSS!!

Klassfest

Dålig kamera eller full fotograf? :P

Harmoni.

Det finns mycket att klaga på om man nu skulle känna för det, men trots att magen krånglar som fan och annat som jag skiiiter i så är jag så jävla lycklig. Det känns som om jag svävar fram. Jag sitter här och ler åt mig själv, trots att pengarna typ är slut på kontot nu när räkningarna är betalda. Fan vad bra allt känns. Jag har nog aldrig känt mig såhär tillfreds med mig själv och med allt annat i livet. Är det såhär man ska må eller? :) Jag gillart!
-
Idag har jag varit på stan med Johnny och käkat och nu ska jag tvätta och sånt, städa lite. Tråkigt va? Känns helt okej för jag har det bra :) Imorgon börjar nu kurs, taggad!!!
<3<3<3<3

Fattig student

7 timmar tills csn kommer ;)
Då är det såhär illa....

Stuck like glue

Baby we're stuck like glue!<3

(ignorera snusen!)

Mat

Sitter o funderar lite på allt med min mage, den har inte mått så himla bra den senaste veckan nu igen. Jag vet ju att det går upp och ned.... men så som jag festar o slarvar med mat så får jag ju faktiskt skylla mig själv litegrann....
-
Kanske borde satsa på att käka 4 måltider om dagen o så där? Inte så mycket skit... vet ju att man jämt säger saker o sen händer det aldrig. Men att slippa springa på toa o ha ont varje dag hade ju inte varit helt fel. Jag har typ vant mig med att ha det så nu så jag tänker inte riktigt på att det är knas....aja, vi får se. Försöka kan jag ju iaf ;)

Lika

Blir nästan lite rädd ibland för att jag är så jävla lik morsan, men hon är ju snygg så bara att tacka o ta emot ;) <3

Måndag.

Varit på uni från åtta imorse tills strax efter fyra, bra jobbat! Dock höll vi på och somna typ hela dagen, men mycket gjort ändå :) Nu har jag slappat lite här hemma, och spelat lite gitarr. Idag var första gången jag tänkte på att det faktiskt, sakta riktigt jävla sakta med säkert går framåt, känns kul. Om ett tag har det gått ännu mer framåt, snart kanske jag kan :) Om några år.. aja, övning ger färdighet ;) Nu ska jag nog kolla på veckan desperate och sedan kommer Johnny :) Puss på er!

Lycklig

"Vad lycklig du är Saris, du går runt och skrattar hela dagarna" säger Caro till mig. Det ligger fan nåt i det, livet är bra! :)

Life is good!


Utmaning

Jag har blivit utmanad av Malin.
-
Fyra tv-program jag ser på:
1. Melodifestivalen
2. One tree hill
3. Desperate Housewives
4. Solsidan
-
Fyra saker jag har gjort idag:
1. Duschat
2. Dammat
3. Dammsugit
4. Skurat... kul va?
-
Fyra saker på min önskelista:
1. Ett sommarjobb
2. En riktigt go fylla ikväll ;)
3. En bättre mage!
4. Att Alex flyttar hiiiit!
-
Fyra saker jag ogillar:
1. Tjejer som tjafsar! (eftersom jag själv varit sådan o det är så sjukt jobbigt, orkar inte! :p)
2. Stress
3. Smör
4. Att ha ont i mageeeen.


Start to think they're right

Absolutely no one that knows me better 
No one that can make me feel sooo goooood 
How did we stay so long together? 
When everybody, everybody said we never would 
And just when I, I start to think they're right 
That love has died... 

Ensemble!

Hade första riktiga ensemblelektionen idag, jättekul! Verkligen! Var väldigt kul att sjunga igen även om jag inte alls kunde låten, kändes bra med gruppen också. Kan bli bra detta, kul att ha något att se framemot varje vecka :)
-
Annars går praktiken asbra! Jag kämpar på, börjar komma in mer och mer på att jag vill bli resurslärare som jag tänkt innan, men vill gärna bli klasslärare med och specialpadogog. Ska nog hinna med allt :)
Bara två dagar kvar denna gången då, men sedan nästa period ska jag ha ett helt eget tema själv, blir nice det! Planera helt från grund. Känner att jag växer som pedagog. Har skrivit in mig på vikariebanken nu, hoppas jag är "lämplig". Känner att jag är redo att vara helt ensam :) KUL!
-
Livet är bäst just nu, stanna tiden så det alltid känns såhär <3

Just like that

There you go making my heart beat again.

Mycket på gång!

Allt har gått i ett det senaste och kommer nog fortsätta med det, därför jag är såpass kass på att uppdatera! I ons-fre var vi på kryssning och det var riktigt fett, lite förmycket alkolhol och lite förmycket uppshoppade pengar men annars kanon ;)
-
Sedan i fredags var vi helt slut när vi kom hem så jag däckade ifrån en film vi kollade på, gött det :p
-
Igår fixade Caro och jag lite här hemma och sedan blev det campus och mello och även utgång på det, tredje gången denna veckan. Måste minska på det lite tror jag. Jag som tänkte ha en nykter månad.... kommer ju aldrig funka spec nu när jag har massa sprit från Riga hemma, men vafan :p
-
Idag blir det nog bara lugnt, soooolsidan :) Sedan imorgon drar en praktikvecka igång. Ska bli awesome o träffa mina så barn igen. Pusspusssssssss!

Din sko


Kryssning!

Nu sitter vi på bussen på g mot sthlm, vi är trötta men taggade, fan vad kul vi ska ha nu bruuuudar :)

RSS 2.0