Året 2011

I slutet av förra året vet jag att jag kämpade mycket med att hitta mig själv och att vara bekväm i mitt eget sällskap. Det är något jag fortfarande kämpar med men jag kan då se en sjukt stor utveckling. Vill man något så går det. Därför kommer jag i nästa år fortsätta att arbeta med mina svaga sidor, men jag har inga nyårslöften. Det skapar bara ångest. Men här kommer iallafall en lista på detta gångna år. Nu kan 2012 få komma!


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Tog steget och flyttade till mit helt egen första lägenhet. Jag har bott hemifrån sedan jag var 15 men alltid med pojkvän eller vän.


Har du några nyårslöften?
Nej de håller man inte men har funderat på att försöka sluta svära så j*vla mycket...

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Några bekanta men ingen nära.

Vilka länder besökte du? Riga x2 och Norge.

Vad är det pinsammaste du gjort i år? Må ha varit när jag var äckligt bakis och spydde ner hela torget? :P

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 1 juli för då såg jag 30 seconds samt 29 september och 22 oktober <3


Vad var din största framgång 2011? Att jag kämpat mycket med mina rädslor.

Största misstaget? Att jag litade på människor som inte var värda det.

Bästa köpet? Vettefan.

Vad spenderade du mest pengar på? Hyra och kläder.

Hur många one night stands? Alldeles lagom många!

Gjorde någonting dig riktigt glad? Många människor har gjort mig väldigt glad. Ungarna på praktiken, familjen, mina närmsta vänner, Mattias. Jag är lyckligt lottad.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Maggios album, Vart jag mig i världen vänder osv.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Överlag gladare.

Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på fina ögonblick. Levt i nuet.

Favoritprogram på TV? Desperate housewives, One tree hill, Tjuvarnas jul!

Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Käkade middag och gick på bio med Mattias.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Shorts, spets, boots.

Har du varit full 2011? Hmm?? Har jag verkligen det?

Den bästa nya personen du träffade? Har fått många nya underbara vänner detta år. Speciellt de jag träffade under nollningen, både faddrar och nollor. Jag är sjukt glad att vi är ett gäng som fortfarande umgås. Man märker när man har fått vänner för livet. Men den person jag är gladast att jag träffat är Mattias, har aldrig träffat en människa som honom, helt jävla underbar.

Har du förlorat någon vän i år? Tyvärr, livet blir inte alltid som man vill. Men jag försöker tänka att vänskap ska bygga på att båda två anstränger sig. Det ska inte vara på den enes bekostad, då kan det kvitta enligt mig!

If only I could find the answer


Min dag

Idag är det min dag. 21 år. Känner mig inte direkt äldre än igår men ;) Nu går det la bara utför, haha! Började dagen med frukost och cheesecake med min fina underbara <3 Nu har jag chillat ett par timmar och ska snart till stan för att käka middag och gå på bio. Den bion vi skulle se egentligen hade tydligen gått i kras så vi fick boka en annan. Den jag ville se var Simon och ekarna men nu blir det New years eve istället. Det blir mysipys det vet jag. Kunde inte vart lyckligare än nu. Är så himla glad att jag har Mattias :)

if you ask me how I'm doing i would say I'm doing just fine

Resan hem igår var inte så jävla rolig. Som vanligt kan SJ aldrig göra det de ska. Så jävla bitter på dem nu asså. Är alltid något krångel. Så jag stod stilla i Grums i dryga timman och sedan tillsut kom en buss som tog oss till karlstad, som tur var hann jag med sista bussen hem. Så jävla skönt när jag väl kom hem. Gick och lade mig direkt, så skönt att sova i min säng!!! Nu har jag varit vaken några timmar och chillar lite. Har just betalat alla räkningar. Mindre kul, över 8000 gick det på men då är min säng betald! Jag får leva snålt helt enkelt :P... Som jag är så bra på... lalala (a) Jaja, idag är jag glad iallafall för jag får träffa min sötnöt igen!! Dock är hans tåg också försenat så jag hoppas han tar sig fram :) Imorgon fyller jag år! Wiihii, gammal en blir då :P

Julafton

Jag vill bara önska alla en God jul. Jag hoppas att ni tar vara på denna helg och tänker på vad julen faktiskt handlar om. För mig handlar julen om att vara nära de man bryr sig om. Att skänka en extra tanke till de som behöver det. Visst tycker jag att det är kul att få julklappar och jag förväntar mig det, men det som är det jag uppskattar med julen är att det alltid har varit en tid då jag känt mig trygg för att alla omkring mig varit harmoniska och mått bra. Så har iallafall jag upplevt det. Därför är julen viktig för mig. Den har fått mig att känna mig speciell. Så ta hand om varandra och drick med måtta och käka alldeles förmycket mat!
HOHOHO önskar tomten ;) (ni diggar väl mina skills i panit??? :P)

Julefrid?

En hektisk dag med både + och -. Nu har jag iallfall lugnat ned mig och käkar en vörtbrödsmacka med nygriljerad julskinka och tar ett glas must. Ska nog slänga på en film och försöka sova tidigt. Längtar efter min Mattias <3

Julfeeling

Äntligen har jag hittat lite julkänsla. Kom hem till mamma för ca två timmar sedan. Ganska skönt men känns ändå lite konstigt att vara här. Men skönt att träffa familjen och äta mammas mat ett par dagar. Den 26 åker jag hem igen för att fira födelsedag och nyår med min fina och vänner. Idag har jag och Mattias förövrigt varit tillsammans i två månader. Känns så sjukt att jag känner såhär efter så kort tid. Men som han sa till mig igår, det har varit två magiska månader och det har det verkligen. Har aldrig känt mig så levande inuti. Finns inte några ord i världen som kan beskriva allt jag känner eller hur bra det känns. Men det är väl såhär det ska kännas när det är rätt på riktigt. För är inte detta rätt, är detta inte att vara lycklig då är det nog omöjligt för mig att vara lycklig. För bättre än så här, det skulle då fan inte gå :P Ahhh <3 Men nu får jag sakna honom ett par dagar. Kan ju vara bra det med :)
-
Imorgon blir det massa fix, hjälpa mamma med mat och julgodis så hon slipper stressa. Sedan kommer pappa och käkar middag & sådär. Uppesittarkväll med juuuuulskinkan! Dock tänker jag fan dissa bingolotto ;) På julafton kommer mormor & morfar samt Gunnar (mammas kille) som jag inte har träffat än. Blir spännande. Sedan har vi födelsedagsmiddag för mig den 26 och så åker jag hem på kvällen så det är nog allt fullt upp!

Fjärde advent

Gillar inte söndagar. De har alltid en automatisk ångest med sig. Men man får göra det bästa av situationen. Mattias har precis åkt hem och det gör också att jag känner mig lite tom. Vet inte varför men avsked i sig har jag aldrig gillat. Tror att det bottnar i när mamma och pappa skildes och vi slets fram och tillbaka och det var lika jobbigt varje gång. Nåt med avsked är det iallafall, man dör lite inombords känns det som. Men efter en stund går det över. Det är bara just de där sekunderna i övergången från att inte vara ensam till att bli det :P Men nu ska jag allt ta vara på det fina jag har och inte tycka synd om mig själv.
Idag har jag inget planerat förutom lite plikter som disk och tvätt och lite matlagning. Kanske tar mig en promenad, hade varit nice att rensa skallen lite känner jag. Ibland så bara snurrar tankarna och det är bättre att möta dem än att låtsas som att de inte finns. Vill bara säga att jag är otroligt tacksam för allt fint jag har. Jag försöker uppskatta allt för man vet aldrig hur livet vrider eller vänder sig. Just nu känns allt mycket bra och jag hoppas det håller i sig. Dock måste jag lära mig att sluta tänka så jävla mycket!! :P Nu kickar vi igång denna dag! Ha en bra fjärde advent :)

Lördag

En vecka till julafton nu. Kan inte säga att jag känner varken julstämning eller längtar speciellt mycket. Jag som alltid älskat julen. Just nu känns allt krångligt och januari kommer bli en riktigt jävla fattig månad, men det löser sig ju alltid. I slutet får man ju lite extra att gör av med ;) Nåja, igår var det "klassfest" hos Erna och det var riktigt kul! Tror jag blev en aning förfull i slutet men det är som vanligt att jag inte fattar hur full jag är för än jag ska lägga mig i sänga :P Men så kan det vara! Jag klarade mig iallafall från spyor denna gång! Dock mår jag som jag förtjänar idag :P Ska laga mig nån fet middag o mysa i soffan hela dagen. Blir fint det!

I am nothing without you

<3

Tankar

Känns som om det enda jag gör är att tänker och tänker. Vad jag tänker på skiljer sig från oviktigt till viktigt. Jag tror att det är viktigt att reflektera över de val man gör i livet och att vara målmedveten. För att man ska nå dit man vill. Det finns så mycket som jag vill åstadkomma men jag känner inte riktigt att det blir som jag vill. Men det man kan göra är ju att försöka och går det inte så är det bara att fortsätta ;) Känner att jag behöver engagera mig inom något för att få lite mer mening i min vardag. Ska bara komma på vad först =) Jäjä, väldigt osammanhängande men så är det, tankspridd som man är. Nu ska jag fortsätta rensa min dator på skit :) TJOHO!

Found myself today


Förändringar

Det senaste året har jag förändrats ganska mycket som människa. Jag tror inte att andra ser det eftersom det är mer en inre resa med mig själv. Jag har kämpat i hela mitt liv med min rädsla över att vara ensam, bli lämnad, övergiven. Egentligen är det nog mer tanken på det som skrämmer mig än när det väl händer. För när jag väl har blivit ensam så har jag klarat det. Men när tankarna börjar vandra iväg så tror man att det värsta ska hända. Jag har lärt mig jävligt mycket om mig själv som person. Jag vet så jävla väl hur jag fungerar och jag är medveten om mina "problem" och brister. Jag säger absolut inte att jag skulle vara bättre än någon annan men jag har tagit tiden att lära känna mig själv mycket det senaste så jag vet hur jag ska handskas med olika situationer. Även om jag känner att jag är jävligt mycket starkare idag så finns fortfarande den där rädslan där och det är nog något som kommer prägla mig hela mitt liv. Känns som att det är svårt att få bort den nu. Jag tror att den blev värre efter i somras då jag blev ofrivilligt och väldigt hastigt dumpad. Jag kan inte minnas att jag varit orolig på detta sätt innan. Men jag vet ju att jag inte har något att oroa mig för. Ändå börjar tankarna vandra. Men jag antar att alla har sina rädslor och min är väl då att bli ensam. Varför skulle det hända? Ja det har jag då inget bra svar på. Det gäller ju att leva i nuet och ta vara på alla som man älskar och att inte ta någon förgivet. Jag har blivit tagen förgiven och säkerligen tagit människor förgivet själv. Men idag skulle jag inte göra det, man ska aldrig säga aldrig men jag försöker uppskatta människor och visa dem det. Ibland känns det nästan som om det finns två röster inom mig, en som är stark och självsäker och målmedveten. Men sen ibland kommer någon annan idiot som vill intala en att allt ska gå åt helvete. Det är synd. Hur gör man egentligen för att bli av med den rösten? Jag mår jävligt bra som person. Jag har ett bra liv, bra vänner, familj, pojkvän. Det finns inget liv som är perfekt men jag kan inte säga att jag har någon anledning över att vara så orolig. Önskar ibland bara att jag kunde slappna av och ta livet för vad det är. Antar att det bara är att fortsätta jobba med sig själv. Fast sen så tänker jag på människor som inte skulle oroa sig eller bry sig om sig själv eller andra? Har de något samvete eller är det bara jag som har förmycket samvete? Det är ju svårt att veta hur andra tänker..

Söndag

Seg som fan idag, mår illa och är pissnödig hela tiden, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :p Alltid ska det vara nåt! Har iallafall gjort hemmagjord pizza så nu kanske jag överlever dagen ;)

Telling me we're meant to be

Even though that I've just met you
And we've only said hello
I can tell that you are special
Don't ask me how I know
It may sounds strange, but to me it seems
You were always here
Living in my dreams

Otur

Tror jag har lyckats på urinvägsinfektion, har aldrig haft det innan men någon gång ska väl vara första... Tog mig ork och gick till affären för att köpa tanbärsjucie som sägs ska hjälpa. När jag kommer hem har jag ju självklart köpt fel, så typiskt :P Så har druckit flera liter citronvatten ist. Hoppas verkligen det är bättre tills imorgon! Annars idag har det inte hänt mycket alls då. Suttit i soffan och kollat på solsidan. Så tråkig är jag idag. Trevlig kväll på er.

Tjejkväll

Har varit i skolan typ tills nu och gjort två uppgifter med studiegruppen, riktigt nice var det, speciellt andra uppgiften :D Nu ska jag strax iväg mot LLA och möta upp Malin och Kristin så ska vi på tjejkvällen och hockey :) Jag hoppas verkligen jag får sitta brevid dem eftersom jag bokat själv.. men det löser sig!
Må tillägga att man mår så himla mycket bättre när man kommer upp på morgonen och gör någonting med dagen. Det är nog därför jag är så trött o slapp hela tiden för att jag inte gör ett skit. Kan ju försöka ta tag i mitt liv iaf ;) Imorgon ska jag se på idolfinalen med Malin och Annika och sedan på lördag är det Suckerz julfest så jag har ju lite att göra nu iallafall. Men nu ska jag gör mig klar och kila. Puss på er.

20 "frågor"

1.Tre saker om dig själv som du är stolt över: Att jag vågar stå för vad jag tycker, att jag har "lyckats" så bra i livet trots jobbiga perioder, att jag inte ger upp och gräver ned mig.
2. Som vän är du: Ärlig, omtänksam, nyfiken.
3. Tre saker som du är bra på: Matlagning, att säga vad jag tycker och ??? kommer inte på nåt ;P
4. Är du avundsjuk på något/någon? Kan jag inte direkt påstå.
5. Öl och pilkastning eller discomusik och dans? Discomusik och dans, självklart!
6. Tränar du? I så fall vad och hur ofta? Jag har ett gymkort som inte blivit använt på typ 2 månader så nej.
7. Det första du gör på morgonen: Kollar vad klockan är.
8. Hemlig förälskelse: Får väl svara Erik Grönwall då även om jag känner att det är lite över :p
9. Pratar du med dig själv? Tyvärr, ja :P
10. Mest märkbara tantvarning: Oj! Jag tror jag är tantig rätt ofta, gnäller på att det var bättre förr ;)
11. Vad skulle du vilja göra mer på din fritid? Spela mer musik! Lära mig spela gitarr bättre och kanske ta upp cellospelet.
12. Något nytt projekt på G inom en snar framtid? Nej inte vad jag vet...
13. Något du skulle vilja göra men aldrig får tillfälle eller råd till? Oj, det är många saker, resa som attan får jag väl svara då!
14. Vilken årstid gillar du bäst? Jag gillar våren väldigt mycket eftersom det är då vi börjar gå mot ljusare tider och sommaren är påväg, men sommaren är ju självklart bäst!
15. Är du pinsam ibland, när? Ja det må jag väl säga, jag är ganska högljudd, speciellt när jag skrattar och det antar jag att folk kan tycka är pinsamt.
16. Person som du avskydde i skolan: Hmm.. min rektor i grundskolan, jag blev ofta beskylld för saker jag inte gjort. Minns hur jobbigt det var. Fy!
17. Hångel på första dejten? Om den går bra så varför inte ;)
18. Din bästa killkompis? Just nu får jag nog passa på den, har många killkompisar men eftersom han som var bästa killkompis nu mera är mitt ex så blir det svårt, men lilla Luddis ligger högt upp trots att vi ses så sällan!
19. Vad gör du på helgerna? Festar med vänner eller myser hemma med Mattias :)
20. Din livsdröm: Oj... den är nog ganska "vanlig". Få ett bra jobb som jag trivs med, en stadig ekonomi och två barn.. typ... att vara lycklig och att komma över min städiga rädsla att bli ensam :)

If you were here tonight

I'd find a million ways to say I love you.
Sing a million songs to make you smile.

Tentan!

Jag kan varken säga att den gick bra eller dåligt, jag kunde svara på alla frågor på tentan men jag kunde bara en av de riktigt bra. Man kunde få mellan 12 och 20 poäng per fråga och det var 5 st. Därför kunde man uppnå hela 86 poäng, det är där jag tror det faller. Hur ska jag ha lyckats få ihop så mycket poäng per fråga?? Så det blir nog omtenta för mig men det känns inte så jobbigt, hade varit värre om jag hade suttit där och inte fattat ett skit. Ikväll skulle jag gått ut egentligen men eftersom jag bara sov 3-4 timmar inatt så är jag riktigt jävla trött. Imorgon ska jag sova ut!

RSS 2.0