En bra person.

En bra person, en bra vän kan ta på sig att den gjort fel, stå för sina misstag, be om ursäkt och försöka ställa allt till rätta. En bra människa är ärlig, för det mesta. Alla ljuger ibland men även då handlar det om att ställa allt till rätta igen. En bra vän försöker inte försvara sig och komma på en massa dåliga bortförklaringar. En bra person ber om ursäkt även om det tar emot. Det handlar om att vara en bra medmänniska, att kunna ge sig när man inte ens har fel, att strunta i vem som har rätt och se förbi andra människors brister. En bra människa, en bra vän hugger inte sina vänner i ryggen och låtsas som igenting.

Jag tycker att alla människor är värda en bra vän som man kan lita på, i alla lägen. Det tycker inte jag är förmycket begärt.

Jag älskar mina vänner <3

jävla skit!!!!

jag skrev nyss ett inlägg i 30 minuter om IBS:en men lyckades på något jävla vänster klicka bort det, åhhhhhhh....... orkar inte skriva nytt men jag lovar att det kommer en annan dag.


GRATTIS ÄLSKLING 20 ÅR!

Dagarna går...

...fort som attan! Har redan varit här en vecka men det känns som om jag kom igår. Men jag har det bra, jag gosar och leker med min Lea, är med älsklingen. Lever bondelivet ;) Än har jag ikke vågat rida och vill inte göra det heller haha, jag på en häst, det hade varit ganska kul att se kanske. Idag gjorde jag även första dagen på jobbet och det gick bra. Planterar blommor osv på kyrkogårdar. Ganska soft nu när det är fint väder :) Jobbar imorgon samt nästa vecka, sen får vi se vad som behövs. Men jag får ihop några tusen så det räcker till min hyra + lite kul :)

Magen har blivit lite bättre sedan jag började på tryptizol och dieten. Nu är det bara på kvällarna efter middag jag får magknip. Behöver inte gå på toa alltid heller, så det är väl påväg åt rätt håll. Har inte haft en jättedåligt dag som brukar komma minst en gång i veckan på ca en vecka nu. Så jag håller tummarna för att den inte kommer :) Matlusten har kommit tillbaka också, och det känns skönt. Känns onödigt att gå ned i vikt, vill inte behöva kämpa med allt detdär igen. Har hellre lite kött på benen om man säger så :)

Ikväll ska jag mysa med min älskling som vanligt :) <3<3<3

PUSS!

skitmage!

SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DENNA SKITMAGEN SÅ JAG VET FAN INTE ENS VAD JAG SKA SÄGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kilafors...

Får slänga ihop en sammanfattning om vad som hänt de senaste dagarna! :)

Fredag: Packade klart allt och grejade  läghenheten innan jag skulle bege mig mot stan för den långa resan :P tog bussen vid två in till stan för att jag skulle ha gott om tid och hinna köpa lite matsäck. Jag köpte med mig en sallad från hemköp och drog bort till busstationen men efter en stund tyckte jag att det var lite konstigt att det stod olika tder på min biljett och på tavlan så jag frågade i receptionen och blev tillsagd att min buss tydligen skulle gå från tågstationen. Som tur var hade jag ca en halvtimma på mig så det var ingen fara, men det var tur att jag frågade :p Yes yes, skyndade mig bort mot tågstationen och hittade rätt och kom på bussen till Örebro. Väl framme i Örebro var det kaos och mitt tåg som skulle gå om 20 minuter kom aldrig upp på skärmen eftersom det hade hänt en olycka i Stockholm så alla linjer var rubbade. Jag väntade en stund och fick lite panik men när det var 10 minuter kom det upp spår tre så jag sprang dit med miin feta jävla väska (jag har träningsvärk än idag haha) men där stod det att ett annat tåg skulle gå och massa mas så jag frågade en tågvärd som inte visste. Samtidigt var det flera andra som frågade om Gävletåget och då kändes det lite bättre eftersom jag inte var ensam... vi väntade och väntade men tåget som stod på perrongen och skulle mot Sthlm åkte aldrig, en halvtimma efter mitt tåg skulle ha gått åkte det andra och mitt tåg kom tillslut. Jag visste att jag skulle vänta drygt en timma i Gävle så jag kände mig ganska lugn. Men hade ändå ont i magen eftersom det blev mycket stress, aj aj. Väl framme i Gävle var det samma visa, men jag hade tur och kom iväg en kvart försent bara. Sen i Kilafors stod Daniel, Lea med kompis samt Anders och väntade på mig :) Så himla kul att träffa min lelle Lea, trodde aldrig hon skulle släppa mig :p Väl framme på "gården" tog vi det bara lungt och la oss :) Jättefint bor dem, inte en granne kan man se, bara massa skog och åker o massa djur :p

Lördag: Solade och passade Lea med kompis :) Tog det lungt och njöt av vädret samt åkte in en sväng till "stan" som fanemig är mindre än Bengtsfors :p annars hände inte så mycket mer igår... Magen var inte på min sida igår trots dieten.... toa x antal gånger... men men... :/

Idag: Inte gjort så mycket idag heller, passar även Lea med kompis. Nyss käkat pannkakor, jag fick göra med glutenfritt mjöl och laktosfri mjölk men magen verkade gilla det! Bra :) Hoppas det håller i sig :)
Det regnar dag och mullrar lite, men jag hoppas på att kunna gå ut senare :) Jag trvis och har det bra med min älskling.

PUSS!Ett helvete...

De senaste dagarna har minst sagt varit en jävla kamp. Jag har haft så akut-ont så att jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Det ger sig inte, vanligtvi brukar det gå över efter toabesök men nu har det inte funkat utan magknipen och vridningarna har bara ökat och ökat, jag har varit nära på att ringa ambulans men inte vågat, vad ska de göra? Skulle de ens ta mig på allvar? Igår var jag nära på att göra en olycka i bilen... Caro fick köra fort som fan in till ikea så jag kunde gå på toa. Jag hatar detta... Jag vill kunna gå hemifrån utan att vara rädd...

Jag följer min diet, varken det eller de tabletter jag fått, har hjälpt. Jag ringde doktorn imorse men hon har slutat så nu fick jag en ny som verkade ta mig på allvar och ha erfarenhet, så nu har jag fått nya tabletter som jag ska ta varje kväll. Hoppas verkligen de fungerar nu. Jag ber, jag måste få må bra.

Imorgon ska jag åka till Daniel, och ja beeeeeeeer till gud att min mage pallar det, jag ska inte stressa upp mig ang resan, jag måste intala mig själv att det kommer gå bra :D Ja, det kommer det!!!!!!

Åh, jag vill ha mitt liv tillbaka.... känner mig väldigt handikappad...

RSS 2.0