Måndag

Idag har det hänt massor känns det som. Vaknade alldeles försent, tolv. Gick upp direkt och fixade mig, käkade lite frukost. Sedan tog vi bilen in till bengtsfors och kollade läget, inte varit där på nio månader. Vi tog en fika på kickis, där vi träffade Simon, längesedan! Sedan kollade vi svångis, köpte väggtext i trä. Carpe diem som jag tänkte ha i vardagsrummet hemma. Sedan drog vi vidare till ärtemark och kollade farfars grav <3 Tog även svängen till Torrskog och hälsade på gammelmormor o morfars grav <3 Kändes bra, saknar er.

Det fick mig att tänka på att jag inte alltid kommer ha mormor och morfar vid min sida och det känns så himla jobbigt. De har alltid varit som en extra mamma och pappa. Hela livet. De har alltid funnits i min jobbiga uppväxt när jag bara haft en förälder. Tur att det inte är så nu. Men när jag var fjorton och bodde med mamma så kommer jag ihåg att jag så väl sa till dem att om något skulle hända mamma skulle jag vilja bo hos dem och inte hos pappa. Min morfar är verkligen en person som betyder mycket för mig. Han ställer ALLTID upp. Även mormor, Jag älskar dem väldigt mycket och hoppas de får stanna länge.

När vi kom hem igen efter turen så drog vi och plockade svamp. Hittade litegrann iaf men kollade ju inte sålänge. Sedan gick vi ut en sväng och hamnade hos Lunkan ett par timmar. Nu sitter jag här och ska kolla oth lite tänkte jag med lite godis :) Daniel drog till Lunkan och Henrik igen en sväng. Jag har det bra.


Farfar, saknar dig <3

Einar o Lilly <3 Hoppas ni har det bra tillsammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0