Gårdagen..

Kan inte säga att det var en lyckad lördag direkt. Det började med att Daniel och jag gick till sågudden en sväng och kollade in de sista kanoterna och tog det lugnt. Då ser vi att det är två små pojkar som ror ut med en båt och inte alls kan hantera den, de hade två kompisar på land som skrek åt dem att de skulle ro in men de klarade inte riktigt det och när de hade kommit in en bit hoppar en av pojkarna ur båten och skriker efter öl. Jag kände att något var fel och gick och frågade om de behövde hjälp men de som var på land visste inte vad de skulle säga. Det visade sig iaf att pojkarna var elva år och den ena var full. Jag och Daniel ställde ett ultimatum till en av pojkarna på land som visade sig vara den fulle pojkens bror på tretton år; att ringer du inte hit mamma nu så ringer vi polisen. Det var farligt och den fulle pojken skrek och slängde sig i vattnet hela tiden och kunde inte riktigt simma. När han råkade överhöra att vi hade kontaktat hans mamma så blev han skitarg och sprang ut i vattnet och kom inte upp till ytan så den andre killen på land fick kasta sig i och ta n honom till land. Vi försökte hålla fast honom och jag satte mig på bänken med honom och prata lungt men han var väldigt till sig och klagade bara på att det snurrar. Mamman kom inte och vi ringde igen och tillslut kom hon.  Det första hon säger till sin elvaåringe son; Har du inte skämt ut mig tillräckligt nu???? Nu åker vi hem direkt. Hon sa inte ett ord till mig eller Daniel och tackade och jag kände mig mest ivägen.

Pojken hade även sagt massa saker tidigare; säg inte till mamma hon kommer slå mig, döda mig osv.
Jag känner lite bara att; Jag förstår självklart att mamman var jätterädd och orolig och arg för att hennes elvaåringe son druckit öl och betett sig men, förr eller senare kommer alla barn prova alkohol och göra misstag, det gör alla människor. Men från i detta fall är varför så tidigt och varför han var så rädd när mamma kom. En liten pojk beter sig inte så om det inte gör ont någonstans. Jag känner att det gör ont i mig. Hon skällde även ut storebror med kompis som antagligen räddat livet på honom...... som sagt så var hon säkert rädd men ändå. Hade det varit mitt barn hade jag kramat det och tröstat och tagit itu med resten senare... tror jag.

Menmen, jag är iallafall glad att jag var där och att det gick bra. Hoppas att pojken förstår att det var farligt.Sedan iaf så drog vi till Thess och förfestade en sväng, som vanligt kom det en massa oinbjuda fjortisar 94-95 och förstörde och förde väsen så det blev en massa tjat och krångel men jag tror det löser sig. Jag tycker bara att det är dåligt att folk inte fattar hur de ska bete sig.....

Sedan drog vi in på Bengtsford och träffade massa gamla bekanta osv...Jag satt även typ hela kvällen och lyssnade på olika som var ledsna osv. Jag själv var nykter, jag hade tagit ett par cider men kände inget behov av att dricka mer, det var änna skönt att vara klar i huvudet. Kort och gott kan jag säga att det inte var kul alls. Har inte haft en så tråkig och dålig utekväll sedan någon gång för längesedan i Bengtsfors. Vissa studer var helt okej men varför ska det alltid vara all denn DRAMA? Alla vill att det ska handla om de.... jag vet inte, men jag är iallafall glad över att ha träffat vissa och vissa är jag besvikna på men så är det antar jag.

Idag har Daniel varit dååååålig hela dagen och spytt o hatt sig. Jag har bara varit skitdålig i magen och så. Alkohol inte bra. Känner inte att jag vill dricka eller behöver i fortsättningen heller så som jag känner nu kommer jag fortsätta nykter. Man kan festa ändå :)

Nu blir det deg resten av kvällen, Daniel och Lunkan spelar wow och jag sitter och skriver här. Kram


Kommentarer
Postat av: alexandra

du hade haft roligare om jag va me =)

2010-08-15 @ 18:50:00
URL: http://dependence.blogg.se/
Postat av: Sara Mellberg

GARANTERAT!

2010-08-15 @ 19:33:12
URL: http://saramellbergs.blogg.se/
Postat av: rebecca b

men gud va sjukt :s med den killen alltså! de borde ju egentligen socialen få veta..

2010-08-16 @ 21:24:45
URL: http://rorebobecoccoca.blogg.se/
Postat av: Sara

ja....=/ Jag vet ju tyvärr inte vad de heter eller vilka de är..

2010-08-16 @ 21:33:04
URL: http://saramellbergs.blogg.se/
Postat av: Inna

Jag glömde att säga att det är superfina bilder på dig och Danapana!

<3

2010-08-17 @ 06:50:52
URL: http://innas.se/blogg
Postat av: Sara

tack <3

2010-08-17 @ 12:30:39
URL: http://saramellbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0