Faller

Ibland känns allt så jävla pissigt och jag vill bara ligga med täcket över huvudet hela dagarna, just nu känns allt så. Jag tänker inte dela med mig av vad som tynger mig, för det är inte väsentligt och jag kommer att klara mig. Men ibland behöver man ha lite tid att må sämre för att samla kraft att orka ta itu med det sedan.
Det är jobbigt att känna att alla ens drömmar krossas och att det man längtat efter inte kommer att bli av. Det är jobbigt att känna sig otillräcklig och värdelös.
Jag som är en social, öppen och glad person tycker verkligen att det suger när det känns såhär. Jag känner mig svag konstig, ledsen och inte som mig själv. Det är något som suger musten ur mig och jag känner mig så jädra svag. Åh jag hatar det, jag vill inte ha saker som går emot mig men det kan man ju aldrig undvika. Det man däremot kan jobba för att undvika är att det ska fortsätta. Man måste helt enkelt lära sig att hitta styrkan när det är mörkt. Att gå vidare trots att livet inte alltid blir som man vill, men hur gör man det? Jag vet inte svaret, men jag vet att jag varje gång det är en svacka i mitt, så kommer jag upp på banan igen.
Kommer man någonsin känna att man har allt man vill ha? och det liv man drömt om?

Kommentarer
Postat av: alexandra

vad är de som hänt? =/

2010-08-19 @ 22:27:00
URL: http://dependence.blogg.se/
Postat av: Inna

Så klart att du kommer att uppnå dina mål raring.Du är en ovanligt klok och mogen tjej och jag är oerhört stolt över vilken fin människa du är.Älskar dig!kram

2010-08-20 @ 12:21:03
URL: http://innas.se/blogg
Postat av: sara

<3

2010-08-20 @ 14:57:20
URL: http://saramellbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0