Bloggar jag läser

Har fått lite funderingar på vilka bloggar jag läser så tänkte att jag skulle redovisa det, de bloggar jag kommer skriva här är sådana jag följer via bloglovin och läser varje dag.
Jag tror jag har följt de flesta bloggar i MINST två år, säkert tre.
  • www.ellinorak.blogg.se - en modemedveten tjej som är utbildad frisör och nagelterapeut, superduktig tjej som gillar att pyssla, sy etc.
  • www.finest.se/katrin - Tror att många känner till henne. Jag gillar henne för att hon är egen och står för vad hon tycker. Har en jäva kämpaglöd och klarar allt hon tar sig an. Sedan har hon världens sötate son
  • .www.egoinas.se - En tjej med världens humor, vill man skratta ska man läsa hennes blogg, hon är en tjej som skiter i alla andra och kör sitt eget race, me like!
  • www.englasshowroom.com - Lite neddämpad blogg där vi får läsa om mode och inredning och just nu även mycket om hennes tvillinggraviditet, även mycket om hennes treåriga dotter Jolie.
  • www.kenzas.se - modeblogg där vi även får ta del av hennes plåtningar och resor, även hennes dåliga humor ;)
  • www.blondinbella.se - det är väl ingen som inte vet vem hon är idag i Sverige. Hon skriver om sitt liv som egen företagare och nyutgiven bok. Hon är en otroligt driven tjej och vill hjälpa andra unga. Men dock tror jag ibland att hon glömmer att många inte har den bakgrunden som hon har, med stadig ekonomi osv. De flesta unga lever på sitt studiebidrag.
  • www.stinalee.se - Gillade henne supermycket innan hon fick barn, eftersom vi fick höra henne lite oftare. Hon är verkligen en "vanlig tjej" som man fick ta del av hennes vardag och vad den bestod av. Mode, vardagssysslor osv.
  • www.innas.se/blogg - Mammi <3
  • www.kissies.se - En förvirrad tjej som inte längre vet om hon är kissie eller alexandra. Hon har den senaste tiden försökt vara snällare men det funkar inte riktigt. Jag läser hennes blogg för att den är undehållande, det är kul när folk går på hennes dåliga provosering. Som sagt, bloggen är kul, men hon är korkad... i bloggen, säkert inte på riktigt.
  • www.tyras.se - hennes började jag faktiskt läsa vid bella och tyra show. Tycker inte det är rolig egentligen, kollar mest kläder, den delen är bra. Annars är den lite tråkig...
.
Andra bloggar som jag kollar in då och då är:
www.beingbingo.se
www.paow.se
www.dessies.se
www.blogkommentatorerna.se
www.gaybloggen.com
Sedan läser jag mina vänners bloggar och kollare blogg.se varje dag och läser lite olika :)

Kommentarer
Postat av: alexandra

meh får inte jag va me =(

2010-08-18 @ 22:39:45
URL: http://dependence.blogg.se/
Postat av: Sara

jag skrev ju vänner!!!! o du suger på att uppdatera

2010-08-18 @ 22:57:31
URL: http://saramellbergs.blogg.se/
Postat av: Tessan

Fin blogg :)

2010-08-18 @ 23:25:42
URL: http://tessanaslin.blogg.se/
Postat av: Sara

tack!

2010-08-18 @ 23:44:49
URL: http://saramellbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0